23 de April / 2019

Per part del Centre de Control d’esta Comunitat, que gestiona el funcionament del reg per goteig dels sectors en marxa, s’ha observat que per part d’alguns cultivadors s’estan manipulant les claus de pas de l’arqueta situada en parcel·la que tanca i obri el subministrament d’aigua —concretament, en els sectors 20, 22, 23 i 24 situats en el terme municipal d’Algemesí.

Cada vegada que un usuari/cultivador maneja esta clau de pas, en estar automatitzat el servei, es produeix una alarma en el Centre de Control que provoca una sèrie d’accions que, multiplicades per un elevat número de manipulacions, fan impossible atendre totes les alarmes, descuidant les que veritablement es produeixen per errors en el sistema.

La manipulació injustificada de les claus de pas provoca falses alarmes que suposen un cost afegit al servei de reg per goteig, que tard o d’hora hauran d’assumir els qui han provocat estes accions.

I per tot això i seguint les recomanacions de la direcció tècnica, es comunica que NO S’HAN DE MANIPULAR LES CLAUS DE PAS SITUADES EN LES ARQUETES EXISTENTS EN PARCEL·LA, en benefici de tots els usuaris del servei de reg per goteig.

Qualsevol canvi que es vulga efectuar per al tancament i/o obertura de l’aigua haurà de sol·licitar-se prèviament al telèfon d’atenció al regant (96 391 52 08), o bé dirigint-se a la Junta Local d’Algemesí, on s’atendrà la seua petició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *